Yhdistys

Toiminnassaan Pieksämäen palveluskoirayhdistys pyrkii opastamaan jäseniään koirien koulutuksessa ja järjestämään koulutustilaisuuksia, kursseja, palveluskoirakokeita, tottelevaisuuskokeita, rally-tokokilpailuja, agilitykilpailuja sekä näyttelyitä.

Yhdistys on perustettu vuonna 1948 ja se toimii Suomen PalveluskoiraliitonSuomen Kennelliiton ja Suomen Agilityliiton jäsenenä. PPKY:n perustajajäseninä ovat olleet Kauko Nenonen sekä Keijo Miettinen.

Järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutusta niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin.

Käytössämme on kivituhkapohjainen koirakenttä ja siellä sijaitseva PPKY koirahalli Haukkula.

Yhdistyksen jäseneksi ilmoittaudutaan tällä lomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostilla ohjeet jäsenmaksun hoitamiseksi. Hoidettuasi maksuvelvoitteen, pääset mukaan yhdistyksen toimintaan.

Yhdistyksen toimintaa johtaa johtokunta ja johtokunnan alaiset lajivastaavat.

JÄSENTIEDOTE 2022