Palaa kohteeseen Treenaminen

Haukkulan vuokraus

Tarvitsetko tilaisuuteesi isoa yhtenäistä kylmää tilaa, jossa on mahdollisuus lämpimään toimistoon?
Tai kenties kahviotilaa pelkästään tai hallin kera? Tarvitseeko yhdistyksesi mm. agilityyn talviharjoittelupaikkaa?

Halli on tarkoitettu pääasiallisesti seuran omaan harrastekäyttöön, mutta silloin kun hallilla ei ole omaa käyttöä, hallia vuokrataan ulkopuolisille.

Varauslomake sivun alareunassa kuvien jälkeen!

Vuokrahinnat:
Halli: 20 € / tunti10€ / 30min
Halli: 100 € / koko päivä (yli viisi tuntia)

Toimistotila (lämmin): 10 € / vuokrakerta (koko päivän vuokrassa kuuluu 100 euroon)
Agilitytelineet: 10 € / vuokrakerta

Halli + kahvio: 150 € / koko päivä (yli viisi tuntia)
Kahvio: 100 € / koko päivä (yli viisi tuntia)
60 € / alle viisituntia

• Lisäksi yhdistykseltä löytyy rally-tokon kyltit ALO-MES sekä kylttitelineet.
  • Välineitä TOKOon ja PK-lajeihin.

Sijainti:
Vesilaitos, 76120 Pieksämäki

Kuvia:

Varaus on voimassa vasta vahvistuksen saatuasi.

Haluan vuokrata:
    HallinHallin ja kahvioKahvioToimistotilaAgilitytelineetRalli-tokovälineitäToko-välineitäPK-välineitä

päivä (alkaen, mikäli varaus kestää useita päiviä):

* Olethan varmistanut varauskalenterista, että ko. aika on vapaana. *

Varauksen kesto:

Varauksen joustavuus:
    Tarkka aikaJoustava aika

alkaen kello:

* Voit kellonajaksi laittaa myös aamupäivä / iltapäivä, mikäli varausajankohta voi olla joustava. Tarkennus varauksessa voi olla myös tiettyyn aikaan mennessä. *

Varaajan tiedot