Palaa kohteeseen Treenaaminen

Haukkulan säännöt

Haukkula hallin säännöt:

✔ Haukkula halli ja sen piha-alue on tarkoitettu kaikkien lajien harrastajille, jotka ovat Pieksämäen palveluskoirayhdistyksen jäseniä

✔ Haukkula hallin ja piha-alueen käyttäjä on itse vastuussa itsestään, koirastaan sekä sen mahdollisesti muille käyttäjille aiheuttamistaan vahingoista

✔ Haukkula halli ja sen piha-alue on tarkoitettu ainoastaan asialliseen koirien
koulutukseen, minkäänlaista eläimeen kohdistuvaa kaltoinkohtelua ei suvaita
yhdistyksemme hallinnoimilla alueilla

✔ Haukkula halli ja sen piha-alue on tarkoitettu ainoastaan asialliseen koirien koulutukseen, minkäänlaista eläimeen kohdistuvaa kaltoinkohtelua ei suvaita yhdistyksemme hallinnoimilla alueilla.

✔ Haukkula halli on koirien treenipaikka, ei leikkikenttä. Älä siis anna koirien juosta temmeltämässä hallissa ilman valvontaa.

✔ Ohjattuihin treeneihin ilmoittaudutaan nimenhuuto-ohjelman kautta.

✔ Haukkula hallissa olevat agilityesteet eivät ole leikkitelineitä! Älä päästä koiraasi niihin, jollet tiedä miten niissä toimitaan, jotta et ”rikkoisi” koiraasi.

✔ Haukkula hallissa olevat välineet ovat kaikkien harrastajien käytössä. Pidäthän niistä hyvää huolta, ilmoita mahdollisesta vahingosta yhdistyksen puheenjohtajalle. Huolehdithan omalta osaltasi hallin yleisestä siisteydestä ja palautat mm. agilityesteet niille merkityille paikoilleen

✔ Muista ulkoiluttaa koirasi ennen harjoituksia, Haukkula halli ja piha-alue eivät ole tarpeiden tekoa varten. Vahingon sattuessa siivoathan lemmikkisi jätökset pois.

✔ Anna jokaiselle oma suoritus rauha ja pidä koirasi kytkettynä silloin kun ei ole oma vuorosi.

✔ Ohjatuissa treeneissä koiraa saa ja tulee palkita kullekin parhaimmalla mahdollisella tavalla. Huomioi kuitenkin ryhmätreeneissä muut osallistujat esim. pallolla palkkaamisessa.

✔ Koirien tulee olla SKL:n määräysten mukaan rokotettuja.

✔ Koiran tulee olla aina ohjaajan hallinnassa. Alle 12-vuotiaat eivät voi toimia koiran ohjaajana ohjatuissa harjoituksissa koiran koosta ja rodusta riippumatta.

✔ Ethän jätä koiraasi kylmään/kuumaan autoon. Muistathan ottaa treeneihin oman vesikupin mukaan koiran nesteytystä varten – etenkin lämpöisellä kelillä.

✔ Ethän tuo juoksuista narttua Haukkula halliin.

✔ Viimeinen lähtijä hallista sammuttaa valon ja laittaa ovet lukkoon.  Muista, että iloinen mieli ja toisten huomioon ottaminen ovat koirakentän käytö perusedellytys, sopu sijaa antaa!