Treenaminen

Toimintamuotojamme mm.

* Erilaiset kokeet ja kilpailut (tottelevaisuus, palveluskoira, agility)

* Erilajien koulutusta

* Match Show:t

* Koiranäyttelyt

* Muut koira-aiheiset tapahtumat

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

PENTUKURSSI

Ppky järjestää pentukurssin, mikä on tarkoitettu  4kk (rokotukset kunnossa) – 12kk ikäisille koirille.

RALLY TOKO KEVÄTKAUDEN KURSSI 2021

Rally-tokon pohjatyökurssi nuorille koirille.

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Yhdistyksen koulutukset

Yhdistys järjestää eri lajien koulutusta niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin.

Koulutuksiin on mahdollista tulla, kun pentu on saanut rokotuksensa eli noin 4 kuukauden ikäisenä. Yläikärajaa ei ole. Koiran ohjaajana harjoituksissa ei voi toimia alle 12-vuotiaat lapset koiran rodusta riippumatta!

Tarkemmin eri lajeista tietoa tältä sivulta

PPKY Koirahalli Haukkula

Yhdistyksellä on tarjota erinomaiset puitteet koiraharrastukselle, reilun kokoinen koirakenttä ja
kilpailumitat täyttävä 22 x 42 m kokoinen kylmähalli.

PPKY koirahalli Haukkula talviasussa

Halli on rakennettu yhdistyksen talkoovoimin keväällä 2006 (toukokuussa 2006 juhlittiin avajaisia). Hallissa on valot ja permantona kivituhka.

Halli sijaitsee Pieksämäen vesilaitoksen läheisyydessä rauhallisella seudulla. Sitä ympäröi aidattu kenttä, ja läheisyydessä on oivat metsäreitit koiran ulkoiluttamiseen. Myös kesäinen uimaranta on lähellä, sillä Kukkarojärvelle on noin puoli kilometriä metsäpolkua. Valtatie 23 menee aivan Koirakentän viereltä, mutta sillä seinustalla aidassa on vain yksi kunnon portillinen uloskäynti.

Hallissa on isot ovet joista mahdut ajamaan tarvittaessa isommallakin autolla sisään.
Halli on hyvin valaistavissa loiste-putkin ja ulkokentällekin saa valot.

Hallin lattia on kivituhkaa, ympäröivä kenttä on tasainen hiekkakenttä.

Yhdistys vuokraa hallia jäsenten käyttöön, tutustu vuokraamiseen tarkemmin tältä sivulta

– koiran rokotuksien tulee olla kunnossa
– ota mukaan herkullisia makupaloja tai lelu, pallo tms. motivoidaksesi koiraa harjoittelussa
– käytä koirasi tarpeillaan etukäteen ennen koulutusta (vahingot korjattava hallista)