Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

Vuoden 2019 koira kilpailun tuloksien ilmoittaminen!!

PPKY palkitsee vuosittain parhaat näyttely-, PK-, toko-, rallytoko-, agilitykoirat sekä valitsee vuoden parhaat toko-, PK- ja rally-toko- agilitytulokkaat. Näitä titteleitä pääset tavoittelemaan kun lähetät koirasi viisi parasta tulosta ( laita selvästi mitkä viisi tulosta haluat mukaan laskettavan, koiran virallinen nimi sekä rek.numero, sekä linkki koiranet jalostustietojärjestelmään kyseisen koiran tietoihin) 31.12.2019 mennessä yhdistyksen sihteerille (s.posti tessa.ihalainen@gmail.com) Lisäksi yhdistys palkitsee vuosikokouksessa vuoden 2019 aikana valioituneet koirakot. Lisäksi palkintojen ehtona on yhdistyksen jäsenyys ja vuoden 2019 jäsenmaksun maksaminen.

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

STOP juuri sinä joko haluat harrastaa tokoa kokeet mielessä tai tähtäät kokeisiin!

TOKO kilpailevien ( ja kokeisiin tähtäävien ) klo 18.30.

Tokon koe-liikkeitä harjoitellaan yksitellen ja ryhmänä ja myös kokeenomaisesti.

Treenit toteutetaan ilman nimettyä vetäjää ryhmäläisten kesken sovitulla tavalla.

Ryhmä on tarkoitettu PPKY:n jäsenille ( ei ilmoittautumista eikä maksua )

Arkitottelevaisuus harjoitukset jatkuvat tuttuun tapaan torstai-iltaisin 15.8.- 12.12.2019. Huom! 5.12. ei ole harjoituksia. Harjoitukset ovat seuran jäsenille ilmaiset (jäsenyyden saa kuntoon treenien yhteydessä), sekä koiralla tulee olla rokotukset kunnossa. Mukaan reilusti koiran lempimakupaloja, tavallinen hihna ja panta (ei flexiä) sekä iloista harrastusmieltä. Tervetuloa!

Klo 18.15-18.45 alle 1v koirat

Klo 19.00-19.30 yli 1v koirat,

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65€kpl) ja treenitaskuja (35€kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle