Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

Arkitottelevaisuusharjoitukset jatkuvat torstaina 17.1. Klo 18.15 – 18.45 alle 1v koirat, ja 19.00-19.30 yli 1v koirat. Harjoitukset jatkuvat 13.6 asti, poislukien helatorstai. Tervetuloa!

RALLY-TOKON MÖLLIKILPAILUT 28.4.  ! alla linkki tapahtumaan.

AGILITY möllit

Järjestämme agilityn möllikilpailut 4.5. Tervetuloa kisaamaan/talkoilemaan.

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

PENTUKURSSI

Pentukurssilla on vielät tilaa! Tarkemmat tiedot löytyy ylläolevasta liitteestä.

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65e/kpl) ja treenitaskuja (30e/kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.