Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

TREENIVAATTEITA YHDISTYKSEN LOGOLLA!

Tilaamme Berralta treeniliivejä, -taskuja, sekä huppareita.

Treeniliivin ja -taskun mallin näet ylävalikosta ”Treenaaminen > Varustemyynti.” Kokotoiveen voit ilmoittaa Outille keskiviikkoon 9.6. mennessä, outi.karjalainen@gmail.com . Tilaamme myös ns. ylimääräisiä varusteita. Treeniliivi logolla 65€ ja treenitasku 35€.

Huppari on vaalenharmaa. Huppariin tulee painatukset rintaan (pienehkö logo), sekä selkään (suurempi logo). Hupparin hinta on 39€. Tilaukset Tessalle keskiviikkoon 9.6. mennessä, tessa.ihalainen@gmail.com .

JÄSENMAKSUT 2021

Muistutus viesti jäsenille!Jäsenmaksujen eräpäivä lähenee, siispä maksathan jäsenyytesi mikäli aiot olla yhdistyksemme jäsen! Emme lähetä muistutuslaskuja. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen katsotaan eroilmoitukseksi, jos et ole jo muulla tavoin ilmoittanut jäsenyyden erosta. Jos maksuissa epäselvyyksiä tms, niin olethan suoraan minuun yhteydessä esim. tekstiviestitse 0451464474/Tiina jäsensihteeri.

Tänä vuonna jäsenmaksut on lähetetty sähköpostitse. Sähköpostin puuttuessa lasku on lähetetty kirjepostina.

VUODEN 2020 KOIRAPALKINNOT

Vuoden koira tulokset löytyvät Menestys -välilehden alta. Palkitut ja valionarvon saavuttaneet koirakot voivat noutaa palkintonsa Haukkulan kahviosta torstaina 25.2 klo 18. Mikäli noudat palkintosi muuna aikana, tai joku muu toimittaa sen sinulle niin ilmoitathan asiasta Outi Karjalaiselle s.postilla outi.karjalainen@gmail.com.

HALLIN VUOKRAUS JA OMATOIMITREENIT!

Olemme ottaneet käyttöön  https://nimenhuuto.com/ palvelun.  Sivuston kautta tulee jatkossa hoitumaan harjoituksiin ilmoittautumiset. Nimenhuudon kautta pystymme rajoittamaan osallistujamääriä koronarajoituksien mukaisesti. Nimenhuutoon tulee näkyviin harjoitukset, joihin voi ilmoittautua. Ns. kaikille avoimia harjoituksia ei siis ole koronarajoituksien takia, vaan ennakkoilmoittautuminen täytyy tehdä.  Harjoituksiin pystyy ilmoittautumaan kirjautumalla sivustolle tai ilman kirjautumista. Lue lisää sivun oikeasta reunasta ”PPKY UUTISET,” OHJATUT TREENIT, NIMENHUUTO PALVELU.

Omatoiminen treenaaminen on edelleen mahdollista! Eli, jäsenenä ota yhteyttä lajivastaavaan (eli jos olet menossa treenaamaan esim. agilitya niin ota yhteys Tessa Ihalaiseen jne,) Jos et saa yhteyttä lajivastaavaan, niin ota yhteyttä puheenjohtajaan. Saat koodin avainsäilöön, jossa on hallin avain. Tämä koskee siis jäseniä. Mikäli ei-jäsen on menossa treenaamaan, on halli vuokrattava yhdistyksen sivuilta löytyvää lomaketta käyttäen ja on tällöin maksullista. Omatoimitreenaamisessa kannattaa huomioida, että maksua vastaan hallia vuokranneet ovat etusijalla ja silloin halliin ei voi mennä. Hallilla treenatessa suositellaan yleisten ohjeistusten mukaisesti maskin käyttöä sekä kannattaa välttää treenaamista isommissa porukoissa.

Jäsentiedote on julkaistu! Löydät sen sivun oikeasta reunasta ”PPKY UUTISET” otsikon alta, JÄSENTIEDOTE 2021.

Katso tarkemmat ohjattujen treenien harjoitusajat kunkin lajin kohdalta!
Agility | Näyttelyt | Palveluskoirat | Ralli-toko | Toko

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle