Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa;järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutusta niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio! Jäsenet, ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

PIEKSÄMÄEN PALVELUSKOIRAYHDISTYKSEN TILINUMERO FI82 5340 0020 0223 88

AGILITYKISAN 28.8 KISAKIRJE JA LÄHTÖLISTA LÖYTYVÄT SIVUN ALALAIDAN LINKEISTÄ!

Pieksämäen Palveluskoirayhdistyksen rally-tokoharrastajat järjestävät rally-tokon epäviralliset möllikisat lauantaina 27.8.2016 klo 10 alkaen.

LUOKAT
AVO, ALO & NAKKIluokka
Nakkiluokassa koiraa saa vapaasti palkita herkuilla, toisin kuin AVO ja ALO -luokissa.
Jokaisessa luokassa palkitaan kolme parasta sekä tuomarin suosikkikoirakko. Hyvät palkinnot!

TUOMARI
Saana Töttölä (Koirakoulu MIDOG, Kuopio)

HINTA
8€ / koirakko
PPKY:n jäsenille 5€ / koirakko

ILMOITTAUTUMINEN
Sähköpostitse: stiinavesterinen@hotmail.com
Otsikoksi: Rally-tokomöllit 27.8.
Viestiksi: Koiran nimi (kutsumanimi riittää), rotu ja kisaluokka sekä ohjaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Ilmoittautuminen VIIMEISTÄÄN ma 15.8.2016!
Tarkista, että saat ilmoittautumisestasi vahvistusviestin.
Max. 60 koiraa.

PAIKKA
Hau-Hau -halli
Vesilaitos
76120 Pieksämäki

Kahvio on auki, otathan siis mukaan käteistä pientä purtavaa ja juomista varten!

Kilpailu alkaa klo 10 AVO-luokan rataantutustumisella. Tarkempi aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä Facebook-tapahtumassa ”Rally-tokomöllit 27.8.2016” ja lähetetään osallistujille sähköpostitse.

TERVETULOA!

ENNAKOMAINOKSENA: MATCH SHOW SUNNUNTAINA 9.10 KLO 12.00 HAU HAU HALLILLA. ILMOITTAUTUMINEN  KLO 10.30 ALKAEN. LUOKAT: JUNIOR HANDLER (7-12V.) JA (13-17V.), PENNUT (ALLE 1-VUOTIAAT), AIKUISET, VETERAANIT (YLI 8-VUOTIAAT) JA X-ROTUISET.
OSALLISTUMISMAKSU JH 3€, MUUT LUOKAT 7€/KOIRA.

SAMANA PÄIVÄNÄ 9.10 TOKON MÖLLIKOE KLO 9.00 (ILMOT. KLO 8.30) JOSSA LUOKKINA NAKKILUOKKA, ALO-, AVO- JA VOI-LUOKKA. OSALLISTUMISMAKSU 5€/KOIRA

MYYTÄVÄNÄ YHDISTYKSEN LOGOLLA VARUSTETTUJA TREENILIIVEJÄ HINTAAN 65€/KPL SEKÄ TREENITASKUJA 30€/KPL. USEITA ERI KOKOJA, KÄY SOVITTAMASSA HALLILLA!

HALLISSA TREENAAJAT JA HALLIN PIHASSA KOIRIENNE KANSSA LIIKKUJAT! OLKAA YSTÄVÄLLISIÄ JA KATSOKAA, ETTEIVÄT KOIRANNE TEE TARPEITAAN HALLIIN SISÄLLE EIKÄ HALLIN PIHA-ALUEELLE ETENKÄÄN HALLIN ULKO-OVEN LÄHEISYYTEEN TAI HALLIN SEINUSTALLE!

kiskairje 28.8.2016

Lähtölista 28.8.16