Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin.

Siivoustalkoot! Keskiviikkkona 30.5 klo 17-> kaikille löytyy tekemistä. Ota mukaan harava, työhanskat ja iloinen mieli 😉

KesätauotNäyttelytreenit kesätauolla kesä- ja heinäkuun. Maanantain arkitottelevaisuusharjoitukset jäävät kesätauolle 11.6. Harjoitukset jatkuvat elokuussa, seuraa kotisivuja.

Alkavat/menossa olevat kurssit:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

PPKY:n rally-tokon ALO-kurssi starttaa sunnuntaina 8.4 klo 18.00 infokerran merkeissä Hau-Hau hallin kahviossa (esimmäiselle kurssikerralle ei oteta koiria mukaan). Ensimmäinen harjoituskerta koirien kanssa on torstaina 12.4 klo 17.00-18.00 ja jatkuen joka to 24.5 saakka. Kurssi on tarkoitettu rally-tokon parissa aloitteleville koirakoille ja se sopii myös jatkossa rally-tokon kisaradoille tähtääville. Kurssilla käymme läpi kokeen kulun ja säännöt sekä tutustumme ja opettelemme alokasluokan kyltit. Hinta on PPKY:n jäsenille ilmainen ja ei-jäsenille 30e (eli liittymis- ja jäsenmaksun verran). Ilmoittautumiset 1.4 mennessä sähköpostitse osoitteeseen stiinavesterinen@hotmail.com Kurssille mahtuu 8 koirakkoa ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Rally-tokon ALO-kurssi täynnä! Alkaa su 8.4 ja jatkossa torstaisin 24.5.2018 asti.

Kohti alokasluokkaa -kurssi täynnä!

Kaksi ryhmää lauantaisin 3.3-5.5.2018, Kohti alokasluokkaa -kurssi täynnä!

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65e/kpl) ja treenitaskuja (30e/kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.