Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

PERJANTAINA 22.11.2019 KLO 18.00 PÖYHÖLÄN PAPPILASSA

YHDISTYS TARJOAA JÄSENILLE PIKKUJOULUATERIAN

EI JÄSEN / AVECEILLE HINTA 35,00/HLÖ

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 17.11.19 MENNESSÄ  tessa.ihalainen@gmail.com

ILMOITA SAMALLA MAHDOLLINEN ERITYISRUOKAVALIO

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

PPKY järjestää tälle syksylle vielä yhden kurssin, eli NOSE WORK-alkeet kurssi alkaa marraskuussa. Nose Work on loistava tapa aktivoida koiraa hajuaistin avulla ja laji sopii kaikenkokoiselle koirille rodusta riippumatta. Kurssia vetää Kirsi Asikainen. Kurssi on tarkoitettu ppky:n jäsenille, mukaan mahtuu 8 koirakkoa, koiran tulee olla kurssin alkaessa vähintään 8kk. Kurssin hinta 20€/koirakko. Kurssipäivät ovat su 3.11 klo 9-12, ma 11.11 klo 18.30->, la 16.11 klo 9-12 ja su 17.11 klo 9-12. Sitovat ilmoittautumiset s.postiin outi.karjalainen@gmail.com

Kurssi täynnä!

STOP juuri sinä joko haluat harrastaa tokoa kokeet mielessä tai tähtäät kokeisiin!

TOKO kilpailevien ( ja kokeisiin tähtäävien ) klo 18.30.

Tokon koe-liikkeitä harjoitellaan yksitellen ja ryhmänä ja myös kokeenomaisesti.

Treenit toteutetaan ilman nimettyä vetäjää ryhmäläisten kesken sovitulla tavalla.

Ryhmä on tarkoitettu PPKY:n jäsenille ( ei ilmoittautumista eikä maksua )

Arkitottelevaisuus harjoitukset jatkuvat tuttuun tapaan torstai-iltaisin 15.8.- 12.12.2019. Huom! 5.12. ei ole harjoituksia. Harjoitukset ovat seuran jäsenille ilmaiset (jäsenyyden saa kuntoon treenien yhteydessä), sekä koiralla tulee olla rokotukset kunnossa. Mukaan reilusti koiran lempimakupaloja, tavallinen hihna ja panta (ei flexiä) sekä iloista harrastusmieltä. Tervetuloa!

Klo 18.15-18.45 alle 1v koirat

Klo 19.00-19.30 yli 1v koirat,

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65€kpl) ja treenitaskuja (35€kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle