Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

AJANKOHTAISTA 1.6.2020 ALKAEN…

Lisätty 18.5

Ppky:n johtokunta on eilen kokouksessaan päättänyt, että yhdistyksen halli avataan 1.6. jälleen käyttöön. Hallia voi vuokrata tästä eteenpäin ja omatoiminen treenaaminen on sallittua. Kuitenkin tietyin ehdoin treenaaminen on mahdollista:

• Jokainen tulee treenaamaan/ohjaamaan harjoituksia omalla vastuulla. Ethän tule treeneihin kipeänä tai flunssaisena.
  • Kädet tulee pestä ja desinfioida aina ennen ja jälkeen treenien.
  • Turvavälejä ja henkilörajoituksia (max. 50 hlö) tulee noudattaa. (Näin ollen kaikkia harjoitteita ei voida toteuttaa treeneissä esim. luoksepäästävyys.)
  • Treeneihin osallistujista ohjaaja kerää nimet vihkoon jokaisella treenikerralla. Treeneihin osallistumisen ehtona on, että osallistuja suostuu nimien keräämiseen näiden poikkeusolojen vuoksi.
  • Jokaisella tulee olla omat treenivälineet mukana mm. lelut ja nouto esineet.
  • Hallin ovi on lukittuna, joten mikäli olet treeneihin menossa, ota yhteyttä joko lajivastaavaan tai johonkin hallituksen jäseneen.
  • Kentän portti pidetään lukittuna, huomioi auton pysäköinti siten kentän ulkopuolelle.
  • Treenejä tarkoitus pitää pääsääntöisesti hallin kentällä ulkona, harkinnan varaisesti myös hallissa sisällä.

Katso tarkemmat ohjattujen treenien harjoitusajat kunkin lajin kohdalta!
Agility | Näyttelyt | Palveluskoirat | Ralli-toko | Toko

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle