Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.


JÄSENTIEDOTE 2020

Voit lukea jäsentiedotteen klikkaamalla kuvia alla tai ladata sen PDF-tiedostona tästä (24Mt)


Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste    

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste 


HUOMIO! TÄRKEÄÄ!!

Lisätty 17.3  

Ppky:n johtokunta on eilen kokouksessaan päättänyt että yhdistyksen halli on suljettu 31.5 asti. Hallia ei vuokrata tällä ajalla eikä omatoiminen treenaaminen ole sallittua. Suomen hallitus suosittelee välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla ja suosittelee harrastustilojen ja -paikkojen sekä muiden urheilutilojen sulkemista, joten haluamme osaltamme olla edistämässä hallituksen tekemiä linjauksia korona-viruksen leviämisen estämiseksi.

Joudumme nyt rajoittamaan monia asioita elämässämme. Onneksi on yhä paljon asioita, jotka ovat sallittuja, kuten koiran lenkittäminen, metsässä samoilu, uusien temppujen opettaminen, tai rennosti yhdessä röhnöttäminen.

Koiran kanssa touhuaminen tekee nyt hyvää sillä on tutkittu, että koiran silittely rentouttaa ja lisää onnellisuushormoni oksitosiinin tuotantoa sekä ihmisellä että karvakaverilla. Mieliala taas paranee ulkoillessa.

Oletko keksinyt kivaa tekemistä harrastustauon tai kotikaranteenin ajaksi? Vinkkaa muillekin!

Pieksämäen Palveluskoirayhdistyksen johtokunta on päättänyt noudattaa kennelliiton ja palveluskoiraliiton ohjeistuksia ja päättänyt, että kaikki Hau Hau hallilla tapahtuvat kokeet, ohjatut harjoitukset ja koulutukset perutaan toistaiseksi!!

https://www.kennelliitto.fi/…/kennelliitto-peruu-kaikki-kev…

https://www.palveluskoiraliitto.fi/…/palveluskoiraliitto-ti…


HUOMIO!

Liikkeellä kennelyskää!

Kannattaa välttää suoraa kosketusta toisten koirien kanssa ja jos koira sairastuu niin pidä koirasi levossa ja poissa treeneistä. Harjoituksissa kannattaa pitää etäisyyttä toisiin koirakoihin sekä välttää myös tarpeetonta vieraiden ihmisten kosketusta/käsittelyä, eli tässäkin muistetaan hyvä käsihygienia. Käytä treeneissä omia välineitä kuten omia noutokapuloita jne.


Jari Kantoluodon viretila koulutus   (ilmoitus liitteenä)

 

 

 
 

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT! 
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

 

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

 
 

 

 
 
 
Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65€kpl) ja treenitaskuja (35€kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

 

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle