Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

HUOMIO! Olethan muistanut maksaa vuoden 2019 jäsenmaksun? Mikäli maksu on unohtunut, niin huolehdithan asian kuntoon mahdollisimman pian! Mikäli et halua jatkossa olla yhdistyksemme jäsen niin ilmoitathan erostasi. Kiitos! 🙂

Lajeihin tutustumiskurssi! Maanantai iltaisin 12.8.-16.9. klo 18.30-19.30. Ensimmäinen kerta info, ilman koiria.

Kurssilla tutustutaan tokoon, rally-tokoon, agilityyn, metsäjälkeen sekä temppuihin/kehonhallintaan. Kurssi sopii yli 5kk ikäisille koirille, kunhan rokotukset on kunnossa. Hinta jäsenille 30€, ei jäsenille 60€ sis jäseneksi liittymisen.

Kouluttajina Tessa Ihalainen & Tanja Vauhkonen. Ilmoittautuminen 9.8. mennessä, tessa.ihalainen@gmail.com / facen messenger. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä koiran nimi/ikä/rotu, harrastustausta sekä oletko seuran jäsen. Kurssille otetaan max. 8 koirakkoa.

KESÄTOKOT : kesän aikana järjestämme ohjattuja harjoituksia klo 18-19 kaikenikäisille koirakoille (rokotukset tulee olla kunnossa)
MAANANTAI 17.6
TORSTAI 27.6
TORSTAI 11.7
MAANANTAI 22.7
MAANANTAI 29.7
TORSTAI 8.8

NÄYTTELYHARJOITUKSET jäivät kesätauolle 20.5.  Harjoitukset ovat tauolla kesä- ja heinäkuun. Seuraa ilmoitelua harjoitusten jatkumisesta.

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65€kpl) ja treenitaskuja (35€kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.