Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

KOULUTUSTA 19.-20.2.2022

VUODEN KOIRA 2021

Vuoden koira -tulokset tulee ilmoittaa yhdistyksen nettisivuilla menestys -> menestyksestä ilmoittaminen -lomakkeella 16.1.2022 mennessä.

Huomaathan, että palkitsemissääntöjä on päivitetty ja voit tarkistaa ne Menetys – Palkitseminsäännöt.

TREENIT TALVIKAUDELLA

Vuosi on lopuillaan ja treenit ovat jääneet tauolle tämän kuun alusta. Tauon aikana omatoiminen treenaaminen on edelleen mahdollista, voit kysyä koodia oven avaamiseksi lajivastaavilta. Myös Nimenhuuto-sovellusta tulee seurata aktiivisesti, siellä ilmoitamme ohjatuista treeneistä, sekä hallivarauksista.

Rauhallista Joulun aikaa ja Onnellista uutta vuotta!

OLETKO SINÄ UUSI OHJAAJA?

Yhdistyksemme ohjatut treenit kaipaavat uusia innokkaita ohjaajia! Olisitko juuri sinä innokas, halukas ja kiinnostunut ohjaamaan jotakin yhdistyksemme lajitarjonnasta? Vai kiinnostaisiko joku uusi laji, johon sinulla on osaamista ja haluaisit jakaa tietoa/taitoa myös muille? Mikäli koet edes hiukankin kiinnostusta niin olethan yhteydessä Outi Karjalaiseen, tai lajivastaaviin.

Tervetuloa mukaan!

MUISTITHAN ILMOITTAUTUA TREENEIHIN?

Olemme ottaneet käyttöön https://nimenhuuto.com/ palvelun jo ennen kesää. Palvelun kautta jokaisen ohjattuihin harjoituksiin tulijan on ilmoittauduttava etukäteen.

Nimenhuudon kautta pystymme rajoittamaan osallistujamääriä siten, että jokainen harjoituksiin osallistuva saa ohjausta ja aikaa harjoitella. Nimenhuutoon tulee näkyviin harjoitukset, joihin voit ilmoittautua. Ns. kaikille avoimia harjoituksia ei enää ole, vaan ennakkoilmoittautuminen täytyy tehdä kaikkien lajien osalta. Harjoituksiin pystyt ilmoittautumaan kirjautumalla sivustolle tai ilman kirjautumista. Kuitenkin, toivomme osallistujalta kirjautumista, sillä kirjautuneena pystymme ilmoittamaan sinulle sähköpostitse, mikäli esim. harjoitus joudutaan perumaan.

Tästä linkistä pääset meidän Nimenhuudon etusivulle https://ppky.nimenhuuto.com/

Tunnukset pääset tekemään täällä https://ppky.nimenhuuto.com/public_join

Mikäli sinulla on hankaluuksia kirjautua, ilmoittautua, tai mitä tahansa nimenhuutoon liittyen, niin otathan yhteyttä puheenjohtajaan outi.karjalainen@gmail.com

AGILITYN OHJATUT TREENIT

Agilityn ohjattujen treenien ajankohta on muuttunut. Treenit toteutuvat jatkossa viikonloppuisin. Ajantasainen aikataulu Nimenhuuto.com -kalenterissa.

Muutos voi vaikuttaa myös muiden lajien omatoimi-treenien toteutumiseen, joten seuraathan Nimenhuudon kalenteria.

HALLIN VUOKRAUS JA OMATOIMITREENIT!

Olemme ottaneet käyttöön  https://nimenhuuto.com/ palvelun.  Sivuston kautta tulee jatkossa hoitumaan harjoituksiin ilmoittautumiset. Nimenhuudon kautta pystymme rajoittamaan osallistujamääriä koronarajoituksien mukaisesti. Nimenhuutoon tulee näkyviin harjoitukset, joihin voi ilmoittautua. Ns. kaikille avoimia harjoituksia ei siis ole koronarajoituksien takia, vaan ennakkoilmoittautuminen täytyy tehdä.  Harjoituksiin pystyy ilmoittautumaan kirjautumalla sivustolle tai ilman kirjautumista. Lue lisää sivun oikeasta reunasta ”PPKY UUTISET,” OHJATUT TREENIT, NIMENHUUTO PALVELU.

Omatoiminen treenaaminen on edelleen mahdollista! Eli, jäsenenä ota yhteyttä lajivastaavaan (eli jos olet menossa treenaamaan esim. agilitya niin ota yhteys Tessa Ihalaiseen jne,) Jos et saa yhteyttä lajivastaavaan, niin ota yhteyttä puheenjohtajaan. Saat koodin avainsäilöön, jossa on hallin avain. Tämä koskee siis jäseniä. Mikäli ei-jäsen on menossa treenaamaan, on halli vuokrattava yhdistyksen sivuilta löytyvää lomaketta käyttäen ja on tällöin maksullista. Omatoimitreenaamisessa kannattaa huomioida, että maksua vastaan hallia vuokranneet ovat etusijalla ja silloin halliin ei voi mennä. Hallilla treenatessa suositellaan yleisten ohjeistusten mukaisesti maskin käyttöä sekä kannattaa välttää treenaamista isommissa porukoissa.

Jäsentiedote on julkaistu! Löydät sen sivun oikeasta reunasta ”PPKY UUTISET” otsikon alta, JÄSENTIEDOTE 2021.

Katso tarkemmat ohjattujen treenien harjoitusajat kunkin lajin kohdalta!
Agility | Näyttelyt | Palveluskoirat | Ralli-toko | Toko

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle