Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa;järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutusta niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio! Jäsenet, ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

PIEKSÄMÄEN PALVELUSKOIRAYHDISTYKSEN TILINUMERO FI82 5340 0020 0223 88

SIIVOUSTALKOOT HAU HAU HALLILLA KESKIVIIKKONA 31.5.2017 KLO 17:00! Ohjelmassa mm. kahvion ikkunoiden pesua, kahvion kaappien siivous, toimiston ikkunoiden pesu ja kaappien siivous, vessojen siivous jne.

HUOM! NON-STOP MAASTOTREENIT ALKAVAT! Pieksämäen Palveluskoirayhdistys järjestää 18.5 alkaen torstaisin kimppatreenit maastoon jäljen ja esineruudun merkeissä. Kokoontuminen klo 17.30 hallille, josta siirrytään maastoon. Tasolla tai tavoitteilla ei merkitystä. Kimppatreeneissä mukana Malla Ambrusin ja Jonna Brandt. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita, tulet vain paikalle!

Alla olevasta linkistä löytyy mainos helatorstain Match Showsta! Tervetuloa!

Match Show 25.5.

TULOSSA AGILITYN ALKEISKURSSI ALK. 28.5 SUNNUNTAISIN KLO 16, KURSSIA VETÄÄ OUTI VENÄLÄINEN

Agilityn alkeiskurssi  (tästä linkistä aukeaa tuo ilmoitus isompana jos kuva alla on liian pieni 🙂 )

aginalkeiskurssi

MYYTÄVÄNÄ YHDISTYKSEN LOGOLLA VARUSTETTUJA TREENILIIVEJÄ HINTAAN 65€/KPL SEKÄ TREENITASKUJA 30€/KPL. USEITA ERI KOKOJA, KÄY SOVITTAMASSA HALLILLA!

HALLISSA TREENAAJAT JA HALLIN PIHASSA KOIRIENNE KANSSA LIIKKUJAT! OLKAA YSTÄVÄLLISIÄ JA KATSOKAA, ETTEIVÄT KOIRANNE TEE TARPEITAAN HALLIIN SISÄLLE EIKÄ HALLIN PIHA-ALUEELLE ETENKÄÄN HALLIN ULKO-OVEN LÄHEISYYTEEN TAI HALLIN SEINUSTALLE!