Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

VUODEN 2020 KOIRAPALKINNOT

Vuoden koira tulokset löytyvät Menestys -välilehden alta. Palkitut ja valionarvon saavuttaneet koirakot voivat noutaa palkintonsa Haukkulan kahviosta torstaina 25.2 klo 18. Mikäli noudat palkintosi muuna aikana, tai joku muu toimittaa sen sinulle niin ilmoitathan asiasta Outi Karjalaiselle s.postilla outi.karjalainen@gmail.com.

HALLIN VUOKRAUS JA OMATOIMITREENIT!

Johtokunta on kokouksessaan 21.2. päättänyt, että ohjatut treenit ovat vallitsevasta tilanteesta johtuen tauolla vielä 28.3 saakka.

Omatoiminen treenaaminen on kuitenkin mahdollista hallissa siten, että otat yhteyttä lajivastaavaan (lajivastaavat löydät Treenaminen -> Lajit – välilehden alta), tai jos et saa yhteyttä lajivastaavaan niin ota yhteyttä puheenjohtajaan. Saat koodin avainsäilöön, jossa on hallin avain. Tämä koskee siis jäseniä. Mikäli et ole jäsen ja olet menossa treenaamaan, on halli vuokrattava yhdistyksen sivuilta löytyvää lomaketta käyttäen ja on tällöin maksullista. Omatoimitreenaamisessa kannattaa huomioida, että maksua vastaan hallia vuokranneet ovat etusijalla ja silloin halliin ei ole lupaa mennä.

Hallilla treenatessa suositellaan yleisten ohjeistusten mukaisesti maskin käyttöä, sekä kannattaa välttää treenaamista isommissa porukoissa.

Katso tarkemmat ohjattujen treenien harjoitusajat kunkin lajin kohdalta!
Agility | Näyttelyt | Palveluskoirat | Ralli-toko | Toko

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle