Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

JÄSENTIEDOTE 2020

Voit lukea jäsentiedotteen klikkaamalla kuvia alla tai ladata sen PDF-tiedostona tästä (24Mt)

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste-1

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

SIIVOUSTALKOOT maanantaina 31.8. klo. 17 alkaen!

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

LEIKITYSPÄIVÄ

Saksanpaimenkoiraliiton pätevöimä maalimies ja rajavartiolaitoksen virkakoiraohjaaja Antti Pitkänen tulee leikittämään koiria ja kertomaan viettiteoriasta Pieksämäelle lauantaina 15.8. Klo 12. Antti on kouluttanut suojelussa koiria MM-tasolle, sekä kilpailee tavoitteellisesti omalla koirallaan. Leikityspäivä järjestetään Pieksämäen Palveluskoirayhdistyksen hallilla.

Leikityspäivä on avoin kaiken rotuisille koirille ja kaikkien lajien harrastajille. Yhdistyksen jäsenillä on etusija koulutukseen. Hinta 20€/koira (mahd.ei jäsenet 30€), joka maksetaan paikan päällä. Koiria otetaan maksimissaan 30. Mikäli paikat eivät täyty omista jäsenistä 2.8.mennessä, otetaan lopuille paikoille yhdistyksen ulkopuolisia osallistujia. Jokainen saa koirastaan lyhyen arvion, sekä vinkkejä jatkoa varten.

Mukaan koiralle mieluisia leluja (patukka, pallo, purutyyny) ja valjaat tai leveä panta.

Ilmoittautumiset sähköpostitse enni.nykanen@icloud.com

Rally-tokon uudistettu alokaskurssi syksylle 2020

12 treenikertaa torstaisin 20.8.-19.11. klo 17-18. Infokerta to 20.8. ilman koiria. Ei treenejä to 22.10. eikä to 29.10.
Kurssilla käymme läpi rally-tokon alokasluokan suoritusohjeet ja liikkeet. Harjoittelemme lisäksi suoritustekniikoita ja treenaamme koesuoritusta. Kurssin tarkoitus on auttaa ohjaajaa opettamaan koiraansa sekä valmistella ja ohjata koirakkoa rally-tokokilpailuja kohti.

Kurssille tulevan koiran tulee
– pystyä yhteistyöhön muiden koirien läsnäollessa
– osata seurata namikättä
– osata istua

Kurssin ohjaajina Stiina Vesterinen ja Katariina McAspurn.
Kurssimaksu jäsenille 50e ja ei-jäsenille 80e (30e jäsenmaksu sekä 50e kurssimaksu). Kurssille otetaan max 6 koirakkoa – ilmoittaudu siis ajoissa!

Ilmoittautuminen sähköpostitse stiinavesterinen@hotmail.com alkaen to 23.7. klo 18.

AJANKOHTAISTA 1.6.2020 ALKAEN…

Lisätty 18.5

Ppky:n johtokunta on eilen kokouksessaan päättänyt, että yhdistyksen halli avataan 1.6. jälleen käyttöön. Hallia voi vuokrata tästä eteenpäin ja omatoiminen treenaaminen on sallittua. Kuitenkin tietyin ehdoin treenaaminen on mahdollista:

• Jokainen tulee treenaamaan/ohjaamaan harjoituksia omalla vastuulla. Ethän tule treeneihin kipeänä tai flunssaisena.
  • Kädet tulee pestä ja desinfioida aina ennen ja jälkeen treenien.
  • Turvavälejä ja henkilörajoituksia (max. 50 hlö) tulee noudattaa. (Näin ollen kaikkia harjoitteita ei voida toteuttaa treeneissä esim. luoksepäästävyys.)
  • Treeneihin osallistujista ohjaaja kerää nimet vihkoon jokaisella treenikerralla. Treeneihin osallistumisen ehtona on, että osallistuja suostuu nimien keräämiseen näiden poikkeusolojen vuoksi.
  • Jokaisella tulee olla omat treenivälineet mukana mm. lelut ja nouto esineet.
  • Hallin ovi on lukittuna, joten mikäli olet treeneihin menossa, ota yhteyttä joko lajivastaavaan tai johonkin hallituksen jäseneen.
  • Kentän portti pidetään lukittuna, huomioi auton pysäköinti siten kentän ulkopuolelle.
  • Treenejä tarkoitus pitää pääsääntöisesti hallin kentällä ulkona, harkinnan varaisesti myös hallissa sisällä.

Katso tarkemmat ohjattujen treenien harjoitusajat kunkin lajin kohdalta!

Facebookisssa oleva epävirallinen sivu on muutettu viralliseksi ja nimi vaihdettu vastaamaan yhdistyksen virallista nimeä.

Muistutus!!!

Jos et ole maksanut jäsenmaksua, maksathan sen pikimmiten välttääksesi huomautuslaskun.

Mikäli et halua olla enää jäsen ilmoitathan erostasi rahastonhoitajalle Tuija Pöntiselle mieluiten sähköpostitse tuija.pontinen@pp.inet.fi tai tekstiviestillä 0400616023

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65€kpl) ja treenitaskuja (35€kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle