Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

Huom! Sunnuntaina 22.9 hallissa koulutus klo 9-18 ja lauantaina 21.9 rally-tokokoe klo 9-18

STOP juuri sinä joko haluat harrastaa tokoa kokeet mielessä tai tähtäät kokeisiin!

TOKO kilpailevien ( ja kokeisiin tähtäävien ) ryhmä aloittaa ma 30.9.19 klo 19.30!

Ajalla 30.9.-21.10.19 treenit alkavat klo 19.30 ja 28.10.19 lähtien klo 18.30

Tokon koe-liikkeitä harjoitellaan yksitellen ja ryhmänä ja myös kokeenomaisesti.

Treenit toteutetaan ilman nimettyä vetäjää ryhmäläisten kesken sovitulla tavalla.

Ryhmä on tarkoitettu PPKY:n jäsenille ( ei ilmoittautumista eikä maksua )

Arkitottelevaisuus harjoitukset jatkuvat tuttuun tapaan torstai-iltaisin 15.8.- 12.12.2019. Harjoitukset ovat seuran jäsenille ilmaiset (jäsenyyden saa kuntoon treenien yhteydessä), sekä koiralla tulee olla rokotukset kunnossa. Mukaan reilusti koiran lempimakupaloja, tavallinen hihna ja panta (ei flexiä) sekä iloista harrastusmieltä. Tervetuloa!

Klo 18.15-18.45 alle 1v koirat

Klo 19.00-19.30 yli 1v koirat,

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65€kpl) ja treenitaskuja (35€kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle