Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

HUOMIO! Olethan muistanut maksaa vuoden 2019 jäsenmaksun? Mikäli maksu on unohtunut, niin huolehdithan asian kuntoon mahdollisimman pian (ennen juhannusta). Jos asiassa on jotain epäselvää niin ota yhteyttä jäsenasioiden hoitajaan tai rahastonhoitajaan. Mikäli et halua jatkossa olla yhdistyksemme jäsen niin ilmoitathan erostasi. Kiitos! 🙂

Arkitottelevaisuusharjoitukset jatkuvat torstaina 17.1. Klo 18.15 – 18.45 alle 1v koirat, ja 19.00-19.30 yli 1v koirat. Harjoitukset jatkuvat 13.6 asti, poislukien helatorstai. Tervetuloa!

KESÄTOKOT : kesän aikana järjestämme ohjattuja harjoituksia klo 18-19 kaikenikäisille koirakoille (rokotukset tulee olla kunnossa)
MAANANTAI 17.6
TORSTAI 27.6
TORSTAI 11.7
MAANANTAI 22.7
MAANANTAI 29.7
TORSTAI 8.8

NÄYTTELYHARJOITUKSET jäivät kesätauolle 20.5.  Harjoitukset ovat tauolla kesä- ja heinäkuun. Seuraa ilmoitelua harjoitusten jatkumisesta.

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65e/kpl) ja treenitaskuja (30e/kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.