Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa;järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutusta niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio! Jäsenet, ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

PIEKSÄMÄEN PALVELUSKOIRAYHDISTYKSEN TILINUMERO FI82 5340 0020 0223 88

Huppariasiaa! Sovitusmallit ovat saapuneet! Kokoja tarjolla miesten&naisten malleissa XS-2XL (naisten sovitussarjastapuuttuu xs&m koot, mutta ovat siis saatavilla) ja väri tulee olemaan musta. Tessa toimittaa tänään 11.12 klo viiteen mennessä sovitusmallit, sekä yhden valmiiksi painetun mallikappaleen hallille kahvioon.

Käykäähän sovittamassa treenien yhteydessä, jos sopivaa ajankohtaa ei löydy jolloin ovet olisi auki, niin Tessaan voi ottaa yhteyttä . Hupparin hinta kaikkine kuluineen tulee olemaan noin 30€, ei pitäisi muuttua enää suuntaan eikä toiseen huomattavasti.

7.1.2018 mennessä tulee tilausten olla listalla, joka löytyy  kahvion pöydältä ohjeineen. Käykäähän sovittelemassa!

Koirien joulukulkue 17.12. klo 14:00 Pieksämäellä osana elävää joulukalenteria. Tämä siis tiedoksi kaikille halukkaille 🙂

Pieksämäen elävän joulukalenterin 17. luukku paljastaa koirien joulukulkueen. Koirakulkue lähtee sunnuntaina 17.12. klo 14:00 Veturitorin parkkipaikalta ja kiertää Citymarketin parkkipaikan kautta Savontielle vanhalle kaupungintalon nurkille asti. Savontieltä käännymme Lampolahdenkadulle ja siitäTorikadulle, josta kauppakadun yli S-marketin nurkalta kohti veturitoria. Reitin pituus on noin 1.75km. Suojatieylityksiä reitillä on Kukkaroniementien ylitys, Toikantien (valo-ohjaus) ylitys, Savontien ylitys, Keskuskadun ylitys (valo-ohjaus), Kauppakatu ja Häyrisentie. Yhteensä siis 5 tien ylitystä. Aikaa on hyvä varata reitille noin tunti, mikäli osallistujia tulee useampia.

Ja muistetaanhan myös yleiset säännöt: ei kipeitä eikä juoksuisia koiria ja otetaan kakkapussit mukaan.

Paikalle toivotaan paljon mukavia koiria ja koiraihmisiä!

Pian alkaa jo joulukuu ja eipä tätä kuluvaa vuottakaan ole paljon jäljellä, joten on aika katsoa mitä kukin sai aikaiseksi koe-/näyttelyrintamalla tänä vuonna. PPKY palkitsee vuosittain parhaat näyttely-, PK-, toko-, rallytoko-, agility- ja vetokoirat sekä valitsee vuoden parhaat toko-, PK- ja agilitytulokkaat. Näitä titteleitä pääset tavoittelemaan kun lähetät koirasi viisi parasta tulosta ( laita selvästi mitkä viisi tulosta haluat mukaan laskettavan, koiran virallinen nimi sekä rek.numero) 7.1.2018 mennessä yhdistyksen sihteerille (s.posti outi.karjalainen@gmail.com) Tarkemmat tiedot palkitsemissäännöistä löytyy yhdistyksen kotisivuilta. Lisäksi yhdistys palkitsee vuosikokouksessa vuoden 2017 aikana valioituneet koirakot. Lisäksi palkintojen ehtona on yhdistyksen jäsenyys ja vuoden 2017 jäsenmaksun maksaminen

NÄYTTELYTREENIT TAUOLLA JOULU-JA TAMMIKUUN AJAN!

RALLYTOKON OHJATUT TREENIT TAUOLLA JOULU-JA TAMMIKUUN AJAN!

TOKON OHJATUT TAUOLLA VIIKOT 51-1

MYYTÄVÄNÄ YHDISTYKSEN LOGOLLA VARUSTETTUJA TREENILIIVEJÄ HINTAAN 65€/KPL SEKÄ TREENITASKUJA 30€/KPL. USEITA ERI KOKOJA, KÄY SOVITTAMASSA HALLILLA!

HALLISSA TREENAAJAT JA HALLIN PIHASSA KOIRIENNE KANSSA LIIKKUJAT! OLKAA YSTÄVÄLLISIÄ JA KATSOKAA, ETTEIVÄT KOIRANNE TEE TARPEITAAN HALLIIN SISÄLLE EIKÄ HALLIN PIHA-ALUEELLE ETENKÄÄN HALLIN ULKO-OVEN LÄHEISYYTEEN TAI HALLIN SEINUSTALLE!