Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa;järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutusta niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio! Jäsenet, ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

PIEKSÄMÄEN PALVELUSKOIRAYHDISTYKSEN TILINUMERO FI82 5340 0020 0223 88

SYKSYN PENTUKURSSI JÄRJESTETÄÄN 4KK-12KK VANHOILLE KOIRILLE ALKAEN 18.8.2016. HARJOITUSAIKA TORSTAISIN KLO 18-19 JA KURSSI KESTÄÄ 6.10 SAAKKA. KURSSILLE ON ILMOITTAUDUTTAVA ETUKÄTEEN ELI SITOVAT  ILMOITTAUTUMISET 14.8 MENNESSÄ S.POSTILLA outi.karjalainen@gmail.com
KURSSI ON PPKY:N JÄSENILLE ILMAINEN, MUILTA OSALLISTUJILTA VAADITAAN PPKY:N JÄSENEKSI LIITTYMINEN (20€ LIITTYMISMAKSU+10€ JÄSENMAKSU). KURSSILLE MAHTUU 12 OSALLISTUJAA

HUOM! VAIKKA OHJATUT HARJOITUKSET ERI LAJEISTA SAATTAVAT OLLA TAUOLLA NIIN KO.LAJIN HARJOITUSVUOROT SÄILYVÄT ENNALLAAN! ELI JOS OLET TOISEN LAJIN VUOROLLA TREENAAMASSA NIIN YSTÄVÄLLISESTI ANNAT VUORON TOISELLE JA PÄINVASTOIN, SOPU SIJAA ANTAA 🙂

HALLI JA PIHA-ALUE LUVATTU SAKSANPAIMENKOIRALEIRILÄISTEN KÄYTTÖÖN AJALLA 17.7-23.7!!!!

HEINÄKUUSSA NÄYTTELYHARJOTUKSIA EI OLE MAANANTAINA 18.7!

OHJATUT TOKOTREENIT JÄÄVÄT TAUOLLE HETI JUHANNUKSELTA JA JATKUVAT ELOKUUSSA MYÖHEMMIN ILMOITETTUNA AJANKOHTANA.

Pieksämäen Palveluskoirayhdistyksen rally-tokoharrastajat järjestävät rally-tokon epäviralliset möllikisat lauantaina 27.8.2016 klo 10 alkaen.

LUOKAT
AVO, ALO & NAKKIluokka
Nakkiluokassa koiraa saa vapaasti palkita herkuilla, toisin kuin AVO ja ALO -luokissa.
Jokaisessa luokassa palkitaan kolme parasta sekä tuomarin suosikkikoirakko. Hyvät palkinnot!

TUOMARI
Saana Töttölä (Koirakoulu MIDOG, Kuopio)

HINTA
8€ / koirakko
PPKY:n jäsenille 5€ / koirakko

ILMOITTAUTUMINEN
Sähköpostitse: stiinavesterinen@hotmail.com
Otsikoksi: Rally-tokomöllit 27.8.
Viestiksi: Koiran nimi (kutsumanimi riittää), rotu ja kisaluokka sekä ohjaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Ilmoittautuminen VIIMEISTÄÄN ma 15.8.2016!
Tarkista, että saat ilmoittautumisestasi vahvistusviestin.
Max. 60 koiraa.

PAIKKA
Hau-Hau -halli
Vesilaitos
76120 Pieksämäki

Kahvio on auki, otathan siis mukaan käteistä pientä purtavaa ja juomista varten!

Kilpailu alkaa klo 10 AVO-luokan rataantutustumisella. Tarkempi aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä Facebook-tapahtumassa ”Rally-tokomöllit 27.8.2016” ja lähetetään osallistujille sähköpostitse.

TERVETULOA!

MYYTÄVÄNÄ YHDISTYKSEN LOGOLLA VARUSTETTUJA TREENILIIVEJÄ HINTAAN 65€/KPL SEKÄ TREENITASKUJA 30€/KPL. USEITA ERI KOKOJA, KÄY SOVITTAMASSA HALLILLA!

HALLISSA TREENAAJAT JA HALLIN PIHASSA KOIRIENNE KANSSA LIIKKUJAT! OLKAA YSTÄVÄLLISIÄ JA KATSOKAA, ETTEIVÄT KOIRANNE TEE TARPEITAAN HALLIIN SISÄLLE EIKÄ HALLIN PIHA-ALUEELLE ETENKÄÄN HALLIN ULKO-OVEN LÄHEISYYTEEN TAI HALLIN SEINUSTALLE!