Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa;järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutusta niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio! Jäsenet, ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

PIEKSÄMÄEN PALVELUSKOIRAYHDISTYKSEN TILINUMERO FI82 5340 0020 0223 88

Pieksämäen Palveluskoirayhdistyksen rally-tokoharrastajat järjestävät rally-tokon epäviralliset möllikisat sunnuntaina 27.8.2016 klo 10 alkaen.

LUOKAT
VOI, AVO, ALO & NAKKIluokka

Voit ilmoittaa koirasi useampaankin luokkaan!

Nakkiluokassa (ALO-tasoinen rata) koiraa saa vapaasti palkita herkuilla, toisin kuin muissa luokissa. Nakkiluokassa sijoituksista kisaavat vain koirakot, jotka eivät ole vielä osallistuneet virallisiin kisoihin, mutta siihen saavat osallistua virallisissa kisaavatkin koirakot.

Jokaisessa luokassa palkitaan kolme parasta sekä tuomarin suosikkikoirakko.

TUOMARI
Minna Pääkkönen

HINTA
8€ / koirakko
PPKY:n jäsenille 5€ / koirakko

ILMOITTAUTUMINEN
Sähköpostitse: stiinavesterinen@hotmail.com
Otsikoksi: Rally-tokomöllit 27.8.
Viestiksi: Koiran nimi (kutsumanimi riittää), rotu ja kisaluokka/luokat sekä ohjaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Ilmoittautuminen VIIMEISTÄÄN ma 14.8.2016!
Tarkista, että saat ilmoittautumisestasi vahvistusviestin.
Max. 60 koiraa.

PAIKKA
Hau-Hau -halli

Kahvio on auki, otathan siis mukaan käteistä pientä purtavaa ja juomista varten!

Kilpailu alkaa klo 10 VOI-luokan rataantutustumisella. Tarkempi aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä tässä tapahtumassa ja lähetetään osallistujille sähköpostitse.

TERVETULOA!

Sponsorina Kalaxi, Belcando, Nutrolin, Royal Canin ja Biofarm.
Hienot palkinnot!

Huom!
KESÄCUP
PPKY:n kisoissa 11.6., 27.8. (möllit) ja 24.9. parhaiten menestynyt koirakko palkitaan syyskuun kisojen yhteydessä!

TULOSSA RALLY-TOKON ALKEISKURSSI!
Rally-tokon alkeiskurssi Hauhau-hallilla torstaisin 17.8.-14.9. klo 17-18. Yhteensä 5 koulutuskertaa, ensimmäinen kerta ilman koiria. Koulutus suunnattu PPKY:n jäsenille, joille kurssi on ilmainen. Kurssille otetaan max 8 koirakkoa, ei lähtötasovaatimuksia. Ohjaamassa Henna Oranen ja Stiina Vesterinen.

Ilmoittautumiset viimeistään to 10.8. sähköpostitse Hennalle osoitteeseen horanen10@gmail.com

Tervetuloa!

harrastuskoiran perustaidot-kurssi

Huom! Koiran ohjaajana harjoituksissa ei voi toimia alle 12-vuotiaat lapset koiran rodusta riippumatta.

NÄYTTELYHARJOITUKSET OVAT TAUOLLA KESÄ- JA HEINÄKUUN AJAN!

HUOM! NON-STOP MAASTOTREENIT ALKAVAT! Pieksämäen Palveluskoirayhdistys järjestää 18.5 alkaen torstaisin kimppatreenit maastoon jäljen ja esineruudun merkeissä. Kokoontuminen klo 17.30 hallille, josta siirrytään maastoon. Tasolla tai tavoitteilla ei merkitystä. Kimppatreeneissä mukana Malla Ambrusin ja Jonna Brandt. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita, tulet vain paikalle!

MYYTÄVÄNÄ YHDISTYKSEN LOGOLLA VARUSTETTUJA TREENILIIVEJÄ HINTAAN 65€/KPL SEKÄ TREENITASKUJA 30€/KPL. USEITA ERI KOKOJA, KÄY SOVITTAMASSA HALLILLA!

HALLISSA TREENAAJAT JA HALLIN PIHASSA KOIRIENNE KANSSA LIIKKUJAT! OLKAA YSTÄVÄLLISIÄ JA KATSOKAA, ETTEIVÄT KOIRANNE TEE TARPEITAAN HALLIIN SISÄLLE EIKÄ HALLIN PIHA-ALUEELLE ETENKÄÄN HALLIN ULKO-OVEN LÄHEISYYTEEN TAI HALLIN SEINUSTALLE!