Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

Arkitottelevaisuusharjoitukset jatkuvat torstaina 17.1. Klo 18.15 – 18.45 alle 1v koirat, ja 19.00-19.30 yli 1v koirat. Harjoitukset jatkuvat 13.6 asti, poislukien helatorstai. Tervetuloa!

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Rally-tokon alokaskurssi nyt sääntömuutosten jäljiltä päivitettynä!

Treeenit sunnuntaisin klo 18-19. Infokerta 24.3 (ilman koiria), jonka jälkeen kuusi treenikertaa 31.3-5.5. Kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan uudet suoritusohjeet ja liikkeet. Ei ennakkovaatimuksia, eli kaikki tervetulleita. Kurssin ohjaajina Henna Oranen ja Stiina Vesterinen.  Kurssimaksu jäsenille 20e ja ei-jäsenille 50e (30e liittymismaksu). Kurssille otetaan max 8 koirakkoa – ilmoittaudu siis ajoissa.

Ilmo la 9.3 alkaen : stiinavesterinen (a) hotmail.com

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65e/kpl) ja treenitaskuja (30e/kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.