Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin.

HUOMIO TOKOSSA KÄVIJÄT!

Syyskaudella vk:sta 33 alkaen ”arkitoko”-ryhmä on maanantain sijaan TORSTAI ILTAISIN siten, että alle 1-vuotiaat koirat 18.15–18.45 yli 1-vuotiaat koirat 19–19.30 Torstain arkitokoa pidetään aina viikolle 50 asti, pois lukien vk 49, jolloin on itsenäisyyspäivä torstaina 6.12. Ensimmäiset ryhmätreenit ovat siis 16.8.2018.

Syyskaudella järjestetään myös kursseja Tokon puolelta. Kurssit pidetään maanantai-iltaisin. • PENTUKURSSI vk:t 36-44 • VALMENTAVA KURSSI tokokisoihin tähtääville vk:t 45-50  Seuraa kurssien osalta yhdistyksemme kotisivuja, joista löytyy tarkempaa tietoa kursseille ilmoittautumisesta yms. TOKON joulutauko alkaa vk:lla 51.

Alkavat/menossa olevat kurssit:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Rally-tokon alokaskurssi tulee taas! Treenit torstaisin klo 17-18. Infokerta 9.8. (ilman koiria), jonka jälkeen viisi treenikertaa 16.8.-13.9. Kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan suoritusohjeet ja liikkeet. Ei ennakkovaatimuksia, eli kaikki ovat tervetulleita! Kurssimaksu jäsenille 20e ja ei-jäsenille 40e (30e jäsenmaksu sekä 10e kurssimaksu). Max 8 koirakkoa - ilmoittaudu siis heti: stiinavesterinen@hotmail.com

KURSSI TÄYNNÄ! (Varasijoilla kaksi koirakkoa). Rally-tokon alokaskurssi tulee taas! Treenit torstaisin klo 17-18. Infokerta 9.8. (ilman koiria), jonka jälkeen viisi treenikertaa 16.8.-13.9. Kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan suoritusohjeet ja liikkeet. Ei ennakkovaatimuksia, eli kaikki ovat tervetulleita! Kurssimaksu jäsenille 20e ja ei-jäsenille 40e (30e jäsenmaksu sekä 10e kurssimaksu). Max 8 koirakkoa – ilmoittaudu siis heti: stiinavesterinen@hotmail.com

PENTUKURSSI TÄYNNÄ!
Screenshot_20180731-221836__01
 Tulevat möllikisat ja Match showt:
Viralliset kokeet ja kilpailut löytyvät lajeittain sivuiltamme.
1533127499760

Tervetuloa lauantaina 18.8. Pieksämäelle Hau hau -hallille rally-tokon epävirallisiin kisoihin! Kisat alkavat klo10 MES-luokan rataantutustumisella. Huomaattehan möllikisojen uudet palkkaussäännöt (kaikissa luokissa saa palkata koiraa nameilla 2-3 kertaa huomaamattomasti, nakkiluokassa rajattomasti) sekä ensimmäistä kertaa mölleissä tarjolla olevan MES-luokan! Tuomarina Juvan Kennelkerhon Maria Kivelä. Hinta 8e/rata, PPKY:n jäsenille 5e/rata sekä lisärata 3e/rata. Ilmoittautumiset viimeistään 10.8 sähköpostitse stiina.vesterinen@hotmail.com, ilmoitathan koirasi nimen, rodun, kilpailuluokan sekä ohjaajan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Käytä ilmoittautumisessa otsikkoa "Rally-tokomöllit 18.8". Max. 60 koiraa, tarkista että saat vahvistusviestin ilmoittautumisen jälkeen! Paikalla kanttiini, varaa käteistä mukaan pientä purtavaa ja juotavaa varten! Sponsorina Biofarm - Eläintärkeällä asialla jo vuodesta 1988!

Kisat alkavat klo10 MES-luokan rataantutustumisella.
Ilmoittautumiset viimeistään 10.8 sähköpostitse stiinavesterinen@hotmail.com, ilmoitathan koirasi nimen, rodun, kilpailuluokan sekä ohjaajan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Käytä ilmoittautumisessa otsikkoa ”Rally-tokomöllit 18.8”. Max. 60 koiraa, tarkista että saat vahvistusviestin ilmoittautumisen jälkeen!
Paikalla kanttiini, varaa käteistä mukaan pientä purtavaa ja juotavaa varten!
Sponsorina Biofarm – Eläintärkeällä asialla jo vuodesta 1988!

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65e/kpl) ja treenitaskuja (30e/kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.