Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

VUODEN 2022 ESITE

Uuden esitteemme löydät jatkossa yhdistys-sivulta. Sieltä voit myös ladata esitteen A5-kokoisena PDF-tiedostona.

HAUKKULAN KESÄN ALOITTAJAISET

Haukkulan kesän aloittajaisia vietettiin lauantaina 14.5. Keli suosi ja Match show kisattiin hallin piha-alueella. Tulokset löydät Kokeet ja tapahtumat -linkin alta, sivun lopusta.

Kesälläkin treenataan, seuraa lajisi tulevia treenjä Nimenhuuto-sovelluksen päivyristä!

OHJATUT TREENIT

Tervetuloa mukaan avoimiin treeneihin! Parhaiten seuraat treenien aikataulua Nimenhuudon kalenterista. Uupuuko omat tunnukset vielä? Tunnukset teet siirtymällä sivulle https://ppky.nimenhuuto.com/ Sivulta löydät linkin ”Liity joukkueeseen!” Sinulle aukeaa näkymä, mikä kysyy pelaajan nimeä, sekä sähköpostiosoitetta. Vahvista tunnuksesi klikkaamalla ”Liity joukkueeseen” -painiketta. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Tessa Ihalaiseen.

Ilmoittautumalla treeneihin autat lajivastaavia suunnittelemaan treenien sisältöä, sekä varmistamaan, että kaikki saavat riittävää ohjausta!

OLETKO SINÄ UUSI OHJAAJA?

Yhdistyksemme ohjatut treenit kaipaavat uusia innokkaita ohjaajia! Olisitko juuri sinä innokas, halukas ja kiinnostunut ohjaamaan jotakin yhdistyksemme lajitarjonnasta? Vai kiinnostaisiko joku uusi laji, johon sinulla on osaamista ja haluaisit jakaa tietoa/taitoa myös muille? Mikäli koet edes hiukankin kiinnostusta niin olethan yhteydessä Outi Karjalaiseen, tai lajivastaaviin.

Tervetuloa mukaan!

Katso tarkemmat ohjattujen treenien harjoitusajat kunkin lajin kohdalta!
Agility | Näyttelyt | Palveluskoirat | Ralli-toko | Toko

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle