Etusivu

HUOMIO TOKOSSA KÄVIJÄT! Syyskaudella vk:sta 33 alkaen ”arkitoko”-ryhmä on maanantain sijaan TORSTAI ILTAISIN siten, että alle 1-vuotiaat koirat 18.15–18.45 yli 1-vuotiaat koirat 19–19.30 Torstain arkitokoa pidetään aina viikolle 50 asti, pois lukien vk 49, jolloin on itsenäisyyspäivä torstaina 6.12. Ensimmäiset ryhmätreenit ovat siis 16.8.2018.

Syyskaudella järjestetään myös kursseja Tokon puolelta. Kurssit pidetään maanantai-iltaisin. • PENTUKURSSI vk:t 36-44 • VALMENTAVA KURSSI tokokisoihin tähtääville vk:t 45-50  Seuraa kurssien osalta yhdistyksemme kotisivuja, joista löytyy tarkempaa tietoa kursseille ilmoittautumisesta yms. TOKON joulutauko alkaa vk:lla 51.

Seuramme koki suuren surun 4.7, pitkäaikaisen puheenjohtajan sekä intohimoisen seuratoimijan Eino Honkasen menehtyessä. Puheenjohtajan hommaa hoitaa Markku Korhonen. Johtokunta muistelee Einoa lämmöllä ja suurella arvostuksella tekemästään työstä.

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin.

KesätauotNäyttelytreenit kesätauolla kesä- ja heinäkuun. Maanantain arkitottelevaisuusharjoitukset jäävät kesätauolle 11.6. Harjoitukset jatkuvat elokuussa, seuraa kotisivuja. Rally-tokotreenit myös kesätauolla heinäkuun ajan!

Alkavat/menossa olevat kurssit:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65e/kpl) ja treenitaskuja (30e/kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.