Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

Arkitottelevaisuus harjoitukset jatkuvat tuttuun tapaan torstai-iltaisin 15.8.- 12.12.2019. Harjoitukset ovat seuran jäsenille ilmaiset (jäsenyyden saa kuntoon treenien yhteydessä), sekä koiralla tulee olla rokotukset kunnossa. Mukaan reilusti koiran lempimakupaloja, tavallinen hihna ja panta (ei flexiä) sekä iloista harrastusmieltä. Tervetuloa!

Klo 18.15-18.45 alle 1v koirat

Klo 19.00-19.30 yli 1v koirat,

NÄYTTELYHARJOITUKSET JATKUVAT MAANANTAINA 5.8 KLO 17.00, TERVETULOA!

HUOM! PIEKSÄMÄEN PALVELUSKOIRAYHDISTYS JÄRJESTÄÄ AGILITYKILPAILUT SUNNUNTAINA 1.9.2019. TÄMÄN KILPAILUN LÄPIVIEMISEKSI TARVITSEMME TEIDÄN JÄSENTEN APUA SILLÄ KO.KILPAILUUN TARVITAAN TALKOOLAISIA! JOKAISEN PIENIKIN APU JA PANOSTUS KILPAILUUN ON TÄRKEÄÄ 🙂 ILMOITTAUDU TALKOOLAISEKSI (MITÄ VOISIT TEHDÄ JA MINKÄAIKAA VOISIT TALKOILLA) S.POSTILLA enni.nykanen@icloud.com  Kiitos jo etukäteen!

Rally-toko kilpailut

21.9.2019 10:00 – 21.9.2019 18:00
Pieksämäki, Hau Hau – halli, Vesilaitos 76, 76120 Pieksämäki

Ennakkoilmoittautumiset vain PPKY:n jäsenille (ilmoittautuminen 19.8.-25.8.2019) Muille ilmoittautuminen 26.8.-9.9.2019.
Kivituhkapohjainen halli (wc, kavio, vesipiste)
Koiramäärää koskeva rajoitus
max. 60 koiraa

Kahvio on auki, otathan siis mukaan käteistä pientä purtavaa ja juomista varten!

Linkki virkun ilmoittautumiseen!

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Rally-tokon alokaskurssi tulee taas!

Treenit torstaisin klo 17-18. Infokerta to 5.9. (ilman koiria), jonka jälkeen kuusi treenikertaa to 12.9.-to 17.10. Kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan suoritusohjeet ja liikkeet. Ei ennakkovaatimuksia, eli kaikki ovat tervetulleita! Kurssin ohjaajina Henna Oranen ja Stiina Vesterinen.
Kurssimaksu jäsenille 30e ja ei-jäsenille 60e (30 jäsenmaksu sekä 30e kurssimaksu). Kurssille otetaan max 10 koirakkoa – ilmoittaudu siis ajoissa!
Ilmoittautuminen alkaen la 24.8.: stiinavesterinen@hotmail.com
Tervetuloa!

Pentukurssi täynnä!

Lajeihin tutustumiskurssi täynnä!

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65€kpl) ja treenitaskuja (35€kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.