Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

Joulutauko asiaa!

• Näyttelyharjoitukset ovat tauolla joulu- ja tammikuun.
  • Rallytokon ohjatut harjoitukset jäävät tauolle vkolla 50.
  • Arkitottelevaisuuden viimeiset harjoitukset ennen joulutaukoa 13.12.
  • Pk-treenaajat sekä agilitytreenaajat olkaa yhteydessä oman lajin kouluttajiin mahdollisista joulutauoista.

Vuoden 2018 parhaat koirat!

Palkittavia koiria, TOKOsta, rallytokosta, agilitystä sekä pk-koirista tulosten perusteella parhaat koirakot sekä vuoden tulokkaat. Myös paras näyttelykoira valitaan. Tulosten lähettäminen sihteerille  tessa.ihalainen@gmail.com vuoden loppuun mennessä. Liitteeksi kuvat kisakirjasta/linkki koiranettiin jos kaikki tulokset näkyy siellä.  Palkitsemissäännöt löytyvät yhdistys- välilehden alta.   Palauttakaa kiertopalkinnot hallille!!

HUOMIO TOKOSSA KÄVIJÄ!

Syyskaudella vk:sta 33 alkaen ”arkitoko”-ryhmä on maanantain sijaan TORSTAI ILTAISIN siten, että alle 1-vuotiaat koirat 18.15–18.45 yli 1-klovuotiaat koirat 19–19.30 Torstain arkitokoa pidetään aina viikolle 50 asti, pois lukien vk 49, jolloin on itsenäisyyspäivä torstaina 6.12. Ensimmäiset ryhmätreenit ovat siis 16.8.2018.

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

TOKON ALOKASLUOKKAAN VALMENTAVA KURSSI TÄYNNÄ

AGILITYN ALKEISKURSSI TÄYNNÄ!

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65e/kpl) ja treenitaskuja (30e/kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.