Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa;järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutusta niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio! Jäsenet, ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

PIEKSÄMÄEN PALVELUSKOIRAYHDISTYKSEN TILINUMERO FI82 5340 0020 0223 88

2.10 AGILITYKISAN LÄHTÖLISTA JA KISAKIRJE LÖYTYVÄT ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ!

2-10-lahtolista-pdf-1

pdf-kisakirje

MATCH SHOW SUNNUNTAINA 9.10 KLO 12.00 HAU HAU HALLILLA. ILMOITTAUTUMINEN  KLO 10.30 ALKAEN. LUOKAT: JUNIOR HANDLER (7-12V.) JA (13-17V.), PENNUT (ALLE 1-VUOTIAAT), AIKUISET, VETERAANIT (YLI 8-VUOTIAAT) JA X-ROTUISET.
OSALLISTUMISMAKSU JH 3€, MUUT LUOKAT 7€/KOIRA.

SAMANA PÄIVÄNÄ 9.10 TOKON MÖLLIKOE KLO 9.00 (ILMOT. KLO 8.30) JOSSA LUOKKINA NAKKILUOKKA, ALO-, AVO- JA VOI-LUOKKA. OSALLISTUMISMAKSU 5€/KOIRA

matsari-ja-mollitoko

MYYTÄVÄNÄ YHDISTYKSEN LOGOLLA VARUSTETTUJA TREENILIIVEJÄ HINTAAN 65€/KPL SEKÄ TREENITASKUJA 30€/KPL. USEITA ERI KOKOJA, KÄY SOVITTAMASSA HALLILLA!

HALLISSA TREENAAJAT JA HALLIN PIHASSA KOIRIENNE KANSSA LIIKKUJAT! OLKAA YSTÄVÄLLISIÄ JA KATSOKAA, ETTEIVÄT KOIRANNE TEE TARPEITAAN HALLIIN SISÄLLE EIKÄ HALLIN PIHA-ALUEELLE ETENKÄÄN HALLIN ULKO-OVEN LÄHEISYYTEEN TAI HALLIN SEINUSTALLE!