Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin.

70v juhlat sekä kauden päättäjäiset

Allaolevista linkeistä lisätietoja, ilmoittautumiset  tessa.ihalainen@gmail.com 11.11. mennessä!

Pieksämäen Palveluskoirayhdistyksen 70v juhlat

Juhlamenu

TOKOn alokasluokkaan valmentava kurssi! Allaolevasta linkistä lisätietoja!!

TOKOKISOIHIN VALMENTAVA

HUOMIO TOKOSSA KÄVIJÄ!

Syyskaudella vk:sta 33 alkaen ”arkitoko”-ryhmä on maanantain sijaan TORSTAI ILTAISIN siten, että alle 1-vuotiaat koirat 18.15–18.45 yli 1-klovuotiaat koirat 19–19.30 Torstain arkitokoa pidetään aina viikolle 50 asti, pois lukien vk 49, jolloin on itsenäisyyspäivä torstaina 6.12. Ensimmäiset ryhmätreenit ovat siis 16.8.2018.

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

RALLY-TOKON ALO-KURSSI TÄYNNÄ!

PENTUKURSSI TÄYNNÄ!

AGILITYN ALKEISKURSSI TÄYNNÄ!

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65e/kpl) ja treenitaskuja (30e/kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle.