Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

Huomio jäsenet! Ilmoittakaa toimiva sähköpostiosoitteenne jäsenrekisteriin!

ppkyn-jäsenrekisterin-tietosuojaseloste

Liitteenä EU:n yleisen tieto-suoja-asetuksen ( GDPR ) mukainen rekisteriseloste

Pieksämäen Palveluskoirayhdistyksen VUOSIKOKOUS 29.2. klo 12  Hau-Hau hallin kahviossa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!  -Johtokunta

TOKO:n alokaskurssi ( aukeaa liitteenä )

Harjoitukset ovat maanantaisin. Ilmoittautuminen  24.02. alkaen Koiran ohjaajana ei voi toimia alle 12v.

Pentukurssi ( aukeaa liitteenä )

Harjoitukset ovat maanantaisin. Ilmoittautuminen 24.02. alkaen. Koiran ohjaajana ei voi toimia alle 12v.

Arkitottelevaisuusharjoitukset torstaisin klo 18.15-18.45 (alle 1v koirat) ja 19.00-19.30 (yli 1v koirat)  20.2.2020 alkaen. Pakkasraja -10. Tervetuloa!

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

Alkavat/menossa olevat kurssit ja koulutukset:

Kursseille on aina ennakkoilmoittautuminen rajatun koirakkomäärän vuoksi. Jos tämän hetkiset kurssit ovat jo täynnä, seuraa tulevia kursseja sivuiltamme tai tule reippaasti mukaan eri lajien koulutuksiimme, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen! Lisätietoa koulutukset-sivuilta lajeittain.

Myytävänä yhdistyksen logolla varustettuja treeniliivejä (65€kpl) ja treenitaskuja (35€kpl). Useita eri kokoja, käy sovittamassa hallilla!

Pieksämäen Palvelukoirayhdistyksen tilinumero: FI82 5340 0020 0223 88

PSX_20180309_092825

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle