Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

VUOSIKOKOUS 2021

ALUEHALLINTOVIRASTON OHJEIDEN MUKAAN KOKOONTUMISIA EI SUOSITELLA 22.2.2021 ASTI. TÄMÄN VUOKSI VUOSIKOKOUS PIDETÄÄN TEAMS-OHJELMAN KAUTTA SU 21.2.2021 KLO. 12.

AIEMPI KOKOUSKUTSU EI OLE NÄIN OLLEN ENÄÄ VOIMASSA!

ILMOITTUMISET TIINA-SIHTEERILLE 15.2.2021 MENNESSÄ, KOSKA TARVITSEMME OSALLISTUJIEN S-POSTI OSOITTEET TEAMS-ISTUNTOA VARTEN. VOIT ILMOITTAA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI JOKO TEKSTI-/WHATSAPP VIESTILLÄ NRO. 045 146 4474.

Pieksämäen palveluskoirayhdistyksen vuosikokous pidetään su 21.2.2021 klo. 12 alkaen Ysimajoilla (Uistinkuja 6, 76150 Pieksämäki). Vuosikokous aloitetaan salaattipuffet tarjoilulla ja sen jälkeen pidetään kokous. Kokous päätetään kahvitarjoiluun. Ruokailun vuoksi vuosikokoukseen tulee ilmoittautua. Ilmoittautumiset Tiina-sihteerille joko teksti-/watsapp viestillä nro. 045 1464474 pe 5.2.2021 mennessä. Ilmoitathan samalla mikäli on erityisruokavalioita ja osallistujamäärän (jos siis samasta taloudesta useampi osallistuja).

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat.

Mikäli Korona-tilanne muuttuu tiukemmaksi, tulee vuosikokouksen järjestämisestä lisätietoa kokoukseen ilmoittautuneille.

HALLIA JA KENTTÄÄ VOI VUOKRATA JÄLLEEN JA OMATOIMITREENATA!

Koirahalli Haukkulassa on omatoiminen treenaaminen sallittua 18.1 alkaen ja hallia voi vuokrata entiseen tapaan. Ohjatut treenit kaikissa lajeissa ovat tauolla ainakin tammikuun loppuun asti. Seurataan tilannetta ja toimitaan Pieksämäen kaupungin yms. antamien voimassa olevien suositusten ja rajoitusten mukaan. Hallissa suositellaan maskin käyttöä.

Katso tarkemmat ohjattujen treenien harjoitusajat kunkin lajin kohdalta!
Agility | Näyttelyt | Palveluskoirat | Ralli-toko | Toko

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle