Etusivu

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen kaikenrotuisten koirien kanssa; järjestämme eri lajien kokeita sekä koulutuksia niin harrastelumielessä kuin kilpailemaan tähtäävillekin lähes ympäri vuoden.

ILMOITTAUTUMINEN TREENEIHIN

Tästä linkistä pääset meidän Nimenhuudon etusivulle https://ppky.nimenhuuto.com/

Olemme ottaneet käyttöön https://nimenhuuto.com/ palvelun jo ennen kesää. Palvelun kautta jokaisen ohjattuihin harjoituksiin tulijan on ilmoittauduttava etukäteen.

Nimenhuudon kautta pystymme rajoittamaan osallistujamääriä siten, että jokainen harjoituksiin osallistuva saa ohjausta ja aikaa harjoitella. Nimenhuutoon tulee näkyviin harjoitukset, joihin voit ilmoittautua. Ns. kaikille avoimia harjoituksia ei enää ole, vaan ennakkoilmoittautuminen täytyy tehdä kaikkien lajien osalta. Harjoituksiin pystyt ilmoittautumaan kirjautumalla sivustolle tai ilman kirjautumista. Kuitenkin, toivomme osallistujalta kirjautumista, sillä kirjautuneena pystymme ilmoittamaan sinulle sähköpostitse, mikäli esim. harjoitus joudutaan perumaan.

Tunnukset pääset tekemään täällä https://ppky.nimenhuuto.com/public_join

Mikäli sinulla on hankaluuksia kirjautua, ilmoittautua, tai mitä tahansa nimenhuutoon liittyen, niin otathan yhteyttä puheenjohtajaan outi.karjalainen@gmail.com

AGILITYN OHJATUT TREENIT

Agilityn ohjattujen treenien ajankohta on muuttunut. Treenit toteutuvat jatkossa viikonloppuisin. Ajantasainen aikataulu Nimenhuuto.com -kalenterissa.

Muutos voi vaikuttaa myös muiden lajien omatoimi-treenien toteutumiseen, joten seuraathan Nimenhuudon kalenteria.

VALMENNUSTA TOKOA JA PK LAJEJA HARRASTAVILLE 30.10.2021

VUODEN 2021 JÄSENMAKSUT

Muistutamme vuoden 2021 jäsenmaksuista! Jäsenmaksujen eräpäivä oli toukokuussa, emmekä lähetä muistutuslaskuja! Maksathan jäsenmaksusi viimeistään nyt. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen katsotaan eroilmoitukseksi, jos et ole jo muulla tavoin ilmoittanut jäsenyyden erosta. Poistamme jäsenrekistä ne henkilöt, joilta ei maksusuoritusta ole tullut heinäkuun loppuun mennessä.

Jos maksuissa on epäselvyyksiä tms, niin olethan suoraan yhteydessä jäsensihteeriin esim. tekstiviestitse 0451464474/Tiina.

VUODEN 2020 KOIRAPALKINNOT

Vuoden koira tulokset löytyvät Menestys -välilehden alta. Palkitut ja valionarvon saavuttaneet koirakot voivat noutaa palkintonsa Haukkulan kahviosta torstaina 25.2 klo 18. Mikäli noudat palkintosi muuna aikana, tai joku muu toimittaa sen sinulle niin ilmoitathan asiasta Outi Karjalaiselle s.postilla outi.karjalainen@gmail.com.

HALLIN VUOKRAUS JA OMATOIMITREENIT!

Olemme ottaneet käyttöön  https://nimenhuuto.com/ palvelun.  Sivuston kautta tulee jatkossa hoitumaan harjoituksiin ilmoittautumiset. Nimenhuudon kautta pystymme rajoittamaan osallistujamääriä koronarajoituksien mukaisesti. Nimenhuutoon tulee näkyviin harjoitukset, joihin voi ilmoittautua. Ns. kaikille avoimia harjoituksia ei siis ole koronarajoituksien takia, vaan ennakkoilmoittautuminen täytyy tehdä.  Harjoituksiin pystyy ilmoittautumaan kirjautumalla sivustolle tai ilman kirjautumista. Lue lisää sivun oikeasta reunasta ”PPKY UUTISET,” OHJATUT TREENIT, NIMENHUUTO PALVELU.

Omatoiminen treenaaminen on edelleen mahdollista! Eli, jäsenenä ota yhteyttä lajivastaavaan (eli jos olet menossa treenaamaan esim. agilitya niin ota yhteys Tessa Ihalaiseen jne,) Jos et saa yhteyttä lajivastaavaan, niin ota yhteyttä puheenjohtajaan. Saat koodin avainsäilöön, jossa on hallin avain. Tämä koskee siis jäseniä. Mikäli ei-jäsen on menossa treenaamaan, on halli vuokrattava yhdistyksen sivuilta löytyvää lomaketta käyttäen ja on tällöin maksullista. Omatoimitreenaamisessa kannattaa huomioida, että maksua vastaan hallia vuokranneet ovat etusijalla ja silloin halliin ei voi mennä. Hallilla treenatessa suositellaan yleisten ohjeistusten mukaisesti maskin käyttöä sekä kannattaa välttää treenaamista isommissa porukoissa.

Jäsentiedote on julkaistu! Löydät sen sivun oikeasta reunasta ”PPKY UUTISET” otsikon alta, JÄSENTIEDOTE 2021.

Katso tarkemmat ohjattujen treenien harjoitusajat kunkin lajin kohdalta!
Agility | Näyttelyt | Palveluskoirat | Ralli-toko | Toko

HUOMIO HALLILLA TREENAAJAT!
HUOLEHTIKAA ETTÄ HALLIN ULKO-OVI TULEE LUKKOON JA VALOT OVAT SAMMUTETTUNA ENNENKUIN VIIMEINEN TREENAAJA LÄHTEE POIS HALLILTA!!

Hallissa ja hallin pihassa koirienne kanssa treenaavat sekä liikkujat! Olkaa ystävällisiä ja katsokaa, ettei koiranne tee tarpeitaan halliin sisälle tai hallin piha-alueelle